Ik ben Shardi Duijf – Ruijs en werk ruim 20 jaar als fysiotherapeut bij FysioHolland Boxmeer (voorheen Advies- en BeweegCentrum Maassen). Ik ben begonnen als algemeen fysiotherapeut, maar al snel kwam ik erachter dat ik het liefst werk met (oudere) mensen met complexe problemen. Betrokken zijn bij het revalidatieproces en mensen een betere kwaliteit van leven geven is mijn grootste uitdaging. Als fysiotherapeute kan ik hierbij een belangrijke bijdrage leveren. Denk bijvoorbeeld aan opnieuw leren traplopen, maar ook aan het zoeken naar manieren om deel te kunnen nemen aan bijvoorbeeld sportactiviteiten. We kunnen hieraan werken in onze praktijk, op onze dependance in de Weijerstaete of bij jou thuis.

Samen met andere (para-)medische disciplines kunnen we ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk kunt functioneren. Om deze contacten zo goed mogelijk te laten verlopen en om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg ben ik aangesloten bij het CVA Netwerk Noordelijke Maasvallei, het CVA Netwerk Nijmegen, Geriatrie Netwerk Nijmegen, en ParkinsonNet. Ook hebben we een samenwerkingsverband met Buurtzorg, zodat ook hier een optimale samenwerking bestaat. Mijn Motto is: Samen bepalen we de koers!

Shardi Duijf – Ruijs

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn