Mijn naam is Shannen van der Oord. Mijn functie is Msc sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark en locatie Amsterdam Oost Vrolikstraat. Ik kan jouw begeleiden bij sportblessures en orthopedisch gerelateerde klachten, zowel van de bovenste als onderste extremiteit. In mijn vrije tijd ben ik graag actief en buiten. Mijn passie is paardrijden, motorrijden, hardlopen en fitness.

Ik heb een passie voor bewegen en vind fysiotherapie een mooi vak om in te werken. Als therapeut  zeer gedreven en enthousiast om mijzelf verder te ontwikkelen. Naast mijn master heb ik de opleiding tot Strength & Conditioning coach gevolgd (bij de Australian Strength & Conditioning Association) om mijn kennis rondom kracht & conditietraining nog meer uit te breiden.  Ik kan samen met de cliënt het maximale uit de behandelingen te halen. Het mooiste aan mijn werk is voor mij om mensen te kunnen helpen hun doelen te bereiken!

Contact Shannen van der Oord

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.