Ik ben Selena Collin en ben werkzaam als fysiotherapeut (in opleiding) bij FysioHolland Almere en Huizen. Ik ben gespecialiseerd in klachten aan het houding- en bewegingsapparaat van zowel de onderste- als bovenste extremiteit. Ik kan jou dus begeleiden bij schouder, heup, knie of enkelklachten.

Het leukste aan mijn werk is dat ik door mijn algemene en brede kennis cliënten, van allerlei verschillende leeftijdscategorieën, kan helpen om zijn of haar doel(en) te behalen. Mijn doel als fysiotherapeut is om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een passende behandeling. Mijn missie is om cliënten te begeleiden naar het resultaat wat zij voor ogen hebben. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een oudere, actieve meneer, die na een knieschijf fractuur, na zijn behandeltraject weer kon voetballen en met zijn kleinkinderen kon spelen. Hier doe ik het voor!

In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen en ben ik veel te vinden in de sportschool.

Contact Selena Collin

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.