Ik ben Sebas Hollemans en ik ben fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Schieweg en FysioHolland Rotterdam Centrum. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van lage rugklachten, sportklachten, houdingsgerelateerde klachten, schouder/nekklachten en enkelklachten. Ik kan je onder andere behandelen met nek-schouderklachten, na een knie- of heupoperatie, overbelastingsklachten en acute klachten.

In mijn vrije tijd hockey ik bij HC Feijenoord. Ook doe ik aan fitness en hardlopen. Verder spreek ik graag af met vrienden in de stad.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact dat ik heb met mijn cliënten. Ook de langdurige trajecten, zoals het herstellen van een voorste kruisband reconstructie, geven veel voeldoening. Je ziet mensen met de week vooruitgaan en steeds meer functie terug krijgen in de knie.

  • (010) 714 45 55
  • BIG: 59932108904

Contact Sebas Hollemans

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn ervaring en scholing op LinkedIn.