Mijn naam is Sanne van Amerongen, ergotherapeut bij Fysioholland Tergooi, locatie Blaricum en HilversumSensomotorische (lichamelijke) en cognitieve problemen leiden vaak tot het verminderd goed kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Als ergotherapeut kan ik jou begeleiding bieden bij deze problemen (in de vorm van behandeling, voorlichting, advies).

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van:

Samen met jou en eventuele andere betrokkenen, analyseren we welke mogelijkheden er zijn om bepaalde dagelijkse vaardigheden zelfstandiger en/of met minder klachten uit te voeren. Ik werk veel samen met fysiotherapeuten, logopedisten en verwijzers.

KP-registratie / Lidmaatschap 

  • Kwaliteitsregister Paramedici geregistreerd
  • Lid van Ergotherapie Nederland
Schermafbeelding 2021-03-02 om 09.29.47

Contact Sanne van Amerongen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.