Mijn naam is Sander Weijtboer. Ik ben Algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Hoofddorp en ik ben gespecialiseerd in Bedrijfskunde. Vandaar dat ik naast mijn werkzaamheden als fysio ook als manager van onze locatie in Hoofddorp werk. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij alle algemene klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, maar denk ook aan knieblessures en dergelijke. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de racefiets, op het voetbalveld en ren ik graag rondjes in het Vondelpark.

Ik werk nauw samen met mijn collega’s en verscheidene huisartsen in de omgeving en ben aangesloten bij Zorggroep Haarlemmermeer en FysioZorg Haarlemmermeer.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid en het werken met mensen. Dit is voor mij dan ook de essentie van fysiotherapie. Samenwerken om tot een goed eindresultaat te komen. Of dit nu behoud van mogelijkheden is voor een oudere of de terugkeer naar sport voor een atleet.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de voldoening die ik uit het helpen van mensen krijg. Dit houdt het werk interessant en is een drijfveer om elke dag mijn bed uit te komen en mijn stinkende best te doen.

Foto website Sander Weijtboer juni 2020
  • Zorgkaart Nederland
  • 023 563 8028
  • BIG: 89923371704

Sander Weijtboer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.