Mijn naam is Samantha Davelaar. Sinds juni 2016 werk ik met alle plezier als algemeen fysiotherapeut in de praktijken in Midden Veluwe als Elspeet en Uddel . Teven ben ik werkzaam in Uddel. Ik geef oefentherapie, begeleid groepen met medisch fitness en bezoek mensen aan huis met beweegproblematiek of na een operatie. Ik heb een scholing gevolgd richting adem- bewustwording en ontspanningsoefeningen en daarnaast ook voor coronaire aandoeningen. Cliënten met hartproblematiek kunnen dus ook bij mij terecht.

In september 2017 ben ik gestart met het geven van lessen bootcamp, een intensieve training lekker in de buitenlucht. Zelf voetbal ik bij de plaatselijke voetbalvereniging met veel plezier en help onder andere mensen die problemen hebben met bewegen.

Contact Samantha Davelaar

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.