Ik ben Ruurd Bollen en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Medicort Utrecht Zeist en Utrecht Kanaleneiland. Ik ben gespecialiseerd in knieën. Ik kan jou dus begeleiden bij een jumpersknee of runnersknee. Deze klachten komen bij veel verschillende sporten voor.

Ik werk samen met andere gespecialiseerde fysiotherapeuten, orthopeden en huisartsen. Mijn doel als fysiotherapeut is om mensen verder te helpen naar hun persoonlijke doelen. Tijdens mijn werk ontmoet ik veel bijzondere en leuke mensen en ik ben blij dat ik een bijdrage mag leveren aan hun herstel en persoonlijke doelen.

Het meest bijzonderste moment in mijn carrière is het helpen van een man met ernstige rugklachten door artrose. Het was meneer zijn laatste optie voordat ze zijn rug gingen vast zetten. Door wekelijkse trainingen is meneer zo dusdanig hersteld dat opereren uiteindelijk niet meer nodig was. Meneer werkt nu weer als voorman bij een schildersbedrijf.

Mijn hobby’s zijn boulderen, muziek luisteren, stedentrips bij koud weer en met mooi weer ga ik graag naar het bos en of het strand om te surfen.

Contact Ruurd Bollen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.