Ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut en ik ben gespecialiseerd in rug-, nek- en sportgerelateerde klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals: hoofdpijn, rugpijn en overbelastingsklachten aan de benen (hielspoor, shin splints). In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Daarnaast probeer ik nog wel eens een bootcamp les te volgen. Ik werk momenteel voor FysioHolland Vlaardingen. 

Ik werk nauw samen met een aantal lokale sportclubs waaronder voetbal- en of hockeyverenigingen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsgroep voor manuele therapie. Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten te stimuleren tot bewegen en natuurlijk pijnvrij kunnen laten bewegen zodat zij hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.

De momenten die mij het meeste bijblijven zijn, de glimlach en dankbaarheid van een cliënt als hij of zij klachtenvrij is, of weer kan lopen en/of sporten.

fysiotherapeut Vlaardingen Ruud Bergenhenegouwen

Contact Ruud Bergenhenegouwen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.