In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij gaan specialiseren in hart en long revalidatie (m.n. gericht op de inspanningsfysiologie) en orthopedische revalidatie middels verschillende cursussen en opleidingen. Hierbij heb ik ook goed mee kunnen kijken in de keuken van de topsport middels stages, cursussen en vrijwillig (Rabobank Wielerploeg, TVM schaatsploeg en SV Houten).

In deze periode werkte ik veel met kinderen met verschillende aandoeningen: hartafwijkingen, longaandoeningen (CF) en orthopedische klachten. Door het vele werken met kinderen ben ik in 2007 gestart met de Master Kinderfysiotherapie. In mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar de motoriek bij kinderen met knieklachten. Na afronding van de Master Kinderfysiotherapie in 2010 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de ontwikkeling van kinderen en sport.

Ik wil graagkennis delen met een ieder om het sportende kind.  Op welk niveau dan ook op hem of haar manier het maximale aan plezier uit de sport te halen. Dit laat ik ook terugkomen tijdens mijn werk bij bij FysioHolland Medicort Vleuten.

Contact Roy Schaaij

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.