In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij gaan specialiseren in hart en long revalidatie (m.n. gericht op de inspanningsfysiologie) en orthopedische revalidatie middels verschillende cursussen en opleidingen. Hierbij heb ik ook goed mee kunnen kijken in de keuken van de topsport middels stages, cursussen en vrijwillig (Rabobank Wielerploeg, TVM schaatsploeg en SV Houten).

 

In deze periode werkte ik veel met kinderen met verschillende aandoeningen: hartafwijkingen, longaandoeningen (CF) en orthopedische klachten, met voornamelijk ook aandacht voor de inspanningsfysiologie. Door het vele werken met kinderen ben ik in 2007 gestart met de Master Kinderfysiotherapie. In mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar de motoriek bij kinderen met knieklachten. Na afronding van de Master Kinderfysiotherapie in 2010 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de ontwikkeling van kinderen en sport.

 

Persoonlijk heb ik de leukste baan die er is. In de regio Utrecht mag en kan ik veel (talentvolle) sportende kinderen revalideren en begeleiden (turnen, voetbal, basketbal, handbal, hockey, tennis, honkbal en handbal) Daarnaast ben ik actief betrokken of betrokken geweest binnen enkele projecten en onderzoeken gericht op preventie en richtlijnen binnen jeugd en (top)sport. Een goed voorbeeld hiervan is de app hockey warming-up.

 

Tenslotte ben ik betrokken bij onderwijs en onderzoek gericht op het (top)sportende kind.

Door mijn ervaring en expertise wil ik graag deze kennis delen met een ieder om het sportende kind op welk niveau dan ook op hem of haar manier het maximale aan plezier uit de sport te halen.

Heeft u vragen, schroom niet om contact op te nemen.

No Photo Male - fysioholland

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.