Als fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Centrum richt ik me voornamelijk op (sport)blessures en revalidatie na blessures. Samen gaan we aan de slag, zodat  jij het sporten weer snel kunt oppakken.

Tijdens mijn studie fysiotherapie merkte ik al dat mijn voorkeur uitging naar sportgerelateerde klachten. Daarom heb ik aansluitend aan mijn studie de post-HBO opleiding Physical Rehabilitation Trainer afgerond. Hier heb ik veel geleerd over training geven, trainingsschema’s, specifieke sporttesten en sportletsels.

Ik vind ik het niet alleen belangrijk om jouw lichamelijke klachten te verhelpen, maar ook om deze in de toekomst te voorkomen. Blessurepreventie is daarom een belangrijk onderdeel van het revalidatietraject. In de training werken we door middel van kracht- en conditietraining aan uw belastbaarheid. Ik help jou graag om nog beter te kunnen presteren! Ook als jij wilt starten met sporten, maar nog niet goed weet hoe jij dit aan moet pakken, ben jij bij mij aan het juiste adres!

Contact Roy Horuz

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.