Ik ben Rosina Mulder-Hodde, vanaf 2005 fysiotherapeute en doe dit met heel veel passie. Ik ben een gedreven atleet geweest en heb met de beste trainers over de hele wereld mogen werken. Deze ervaring en kennis neem ik uiteraard mee in de behandeling van de cliënt. Doordat ik een algemeen fysiotherapeut ben, behandel ik alle klachten, maar heb mij gespecialiseerd tot overbelastingklachten en revalidatie na operaties. Ik gebruik daarbij ook zo nodig Dry needling.

Mijn doel als fysiotherapeut is voornamelijk de patiënt op fysiek en mentaal vlak sterker te maken dan dat ze voorheen waren. Dit door de juiste adviezen, inzichten en bewegingen mee te geven. Ik kan wel zeggen dat ik een heel mooi beroep heb, met verschillende mensen werken en ze belastbaarder te maken in zijn of haar leven.

Op de dinsdagavond ben ik te vinden op de (atletiek)vereniging Fortius in Dordrecht. Daar heb ik een inloopspreekuur. Ook op de donderdagavond heb ik een inloopspreekuur op locatie FysioHolland Dordrecht Premium Fit (Maasplaza in Dordrecht).

Rosina Mulder – Hodde

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.