Ik ben Ronald Vermeer en ik ben sinds 2000 werkzaam in de (top)sport. Ik heb mijn ervaringen opgedaan bij de KNVB, Praktijk Medicort, 10 jaar FC Utrecht 1 en laatste 7 jaar AFC Ajax 1. Nu werk ik sinds een jaar als locatiemanager Fysioholland Medicort Bergman Clinics in Naarden.

Mijn grootste drive is op zoek te gaan naar de “Waarom?” vraag. Waarom scheurt iemand zijn hamstrings, of waarom gaat iemand door zijn knie of enkel terwijl hij die beweging al 100x gemaakt heeft? En waarom hersteld iemand niet, terwijl alle voorwaarden aanwezig zijn?

Door achtereenvolgens Fysiotherapie, Sport-, Master Manuele therapie gestuurd te hebben kom ik steeds meer achter de Waarom vraag. Daarna ben ik Kinesiologie gaan studeren om me verder te verdiepen. Ik ben nu bezig met de opleiding PNI (Psycho-neuro-immunologie). Dit om alle systemen in het lichaam aan elkaar te koppelen. Het lichaam in zijn geheel te zien en niet een deel ervan.

Contact Ronald Vermeer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.