Ik ben Ron Poel en ik ben arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut, McKenzie therapeut en werk op het gebied van oncologie. Ik ben gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten, wervelkolom klachten en patiënten met kanker. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals nek- en rugklachten, problemen bij kanker en klachten tijdens en door het werk. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de racefiets of mountainbike. Jaarlijks fiets ik een uitdaging voor een goed doel zoals KWF, Cliniclowns en Spieren voor Spieren.

Ik werk nauw samen met de Rugpoli in Delden en ben aangesloten bij het hun speciale netwerk. Ook ben ik geregistreerd in Onconet. Tevens verzorg ik de fysiotherapie voor Sportclub Enschede en geef ik cursussen voor sportverzorgers.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid en dynamiek in dit vak. Geen dag is hetzelfde omdat de patiënten ook allemaal verschillend zijn.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het helpen revalideren van een Franse militair in Afghanistan. Daar ben ik in 2002 6 maanden geweest tijdens mijn uitzending. Deze moest opnieuw leren lopen na een zwaar ongeval met een bermbom. Zonder sta- en loopfunctie was terugreizen naar Frankrijk niet mogelijk. Na ruim 12 weken intensief oefenen heb ik hem uitgezwaaid.

Ron Poel

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). Bedankt!