Mijn naam is Rodny Smith, eind 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als algemeen fysiotherapeut. Tijdens mijn studie groeide mijn interesse voor de wervelkolom waardoor ik besloten heb een minor wervelkolom te volgen aan de Avans Hogeschool te Breda. Verder heb ik affiniteit met sport omdat ik op jonge leeftijd topsport heb beoefend en destijds vaste klant was van de fysiotherapeut. Het is voor mij een uitdaging om geblesseerde (top)sporters zo snel mogelijk weer te begeleiden naar hun wedstrijd niveau.

Mijn aandachtsgebieden zijn wervelkolom gerelateerde en sport gerelateerde klachten. Naast klachten aan jouw enkel, knie, lage rug en meer kan ik jou ook begeleiden bij revalidatie na een operatie (bijv. een nieuwe knie/heup) bij FysioHolland Capelle aan den Ijssel.

Contact Rodny Smith

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).