Ik ben Rocio Savelsbergh, algemeen fysiotherapeut en werkzaam bij FysioHolland Amsterdam IMC Visana en Amsterdam Oost locatie Blasiusstraat. Mijn specialisatie is het begeleiden van cliënten met geriatrische (ouderdoms)klachten, denk onder andere aan COPD, diabetes, MS en Parkinson. Ik heb tevens de training Otago-valpreventie gevolgd en begeleid de valpreventiegroepen. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik om mensen te helpen. Mijn doel is om voor iedere cliënt op zijn of haar niveau passende oefeningen te bedenken die zij met plezier, met een lach en vaak met zweetdruppels gepaard uitvoeren. De vooruitgang die ik bij ze waarneem geeft mij heel veel voldoening in het uitvoeren van mijn vak.

Contact Rocio Savelsbergh

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.