Ik ben algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in de behandeling van ouderen maar ook van mensen met claudicatio intermittens (etalage benen). Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij revalidatie bv na heup of knie vervangingen of problemen na opname in ziekenhuis waarbij de kracht en conditie is afgenomen. Indien nodig kom ik eerst bij u aan huis en als het herstel goed genoeg is, wordt u als u daartoe in staat bent verder op de praktijk/medische fitness geholpen voor een optimaal herstel. Ook verhoogde valneiging of valangst door verschillende oorzaken kan behandeld worden. Voor deze klachten heb ik een opleiding tot OTAGO instructeur gevolgd. Dit is een erkend valpreventie programma wat speciaal is ontwikkeld om kwetsbare ouderen in de thuissituatie te trainen, zodat het valrisico wordt verminderd.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets (mountainbike) of in de natuur om een goede wandeling te maken. Een grote hobby van mij is zeilen (watersport), omdat ik het heerlijk vind om op het water te vertoeven en in samenwerking met de wind mooie tochten te maken.

Ik werk nauw samen met de huisartsen in onze wijk en met de Buurtzorg Vreewijk. Samen met Buurtzorg Vreewijk en Ergotherapie Rotterdam is er een Buurtzorg Plus project opgezet om iedereen die daarvoor in aanmerking komt optimaal te begeleiden naar een maximaal herstel. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij het Claudicationet en het Chronische Zorgnet. Voor het Claudicationet zitten ik en mijn collega’s periodiek bij het Maasstad Ziekenhuis om in overleg met de vaatchirurgen de behandeling van deze categorie patiënten af te stemmen en te optimaliseren.

Het mooiste aan mijn werk vind ik als mensen tevreden zijn over hun herstel, waardoor ze weer in staat zijn om te kunnen functioneren op het door hen gewenste niveau. Als ik bij de huisbezoeken in de wijk oud cliënten buiten tegenkom die weer lekker lopen met hun nieuwe knie of heup of na het herstel van andere lichamelijke klachten en ze hun dagelijkse dingen of werk weer kunnen doen, dan geeft mij dat veel voldoening.

Het leukste vind ik om in samenwerking met verschillende zorgverleners in de wijk de oudere mensen de kans te geven om in hun eigen huis te kunnen blijven wonen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.