Mijn naam is Riekje Wiersma en ben psychosomatisch fysiotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van psychosomatische klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten aan het gehele houdings- en bewegingsapparaat daaronder vallen ook psychosomatische klachten. Ik werk momenteel voor FysioHolland Fijnaart, Oudenbosch en Middelharnis.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan begeleiden een veilig en vertrouwd gevoel in hun lijf te ontwikkelen. Ik vind het ontroerend als jonge mensen, regelmatig na veel ruis in kinder of jeugdtijd, letterlijk en figuurlijk hun balans ontwikkelen. Dat betekent dat zij steviger in hun schoenen- en op eigen benen staan.

De bewustwording van een jongen met ADHD, die elke dag keihard twee uur sportte om rustig te worden. Met vier keer een half uur adem- en ontspanningsoefeningen van van Dixhoorn  merkte hij dat zijn hoofd en lijf rustiger werden.  Aan drie keer in de week een uur sporten in de sportschool had hij nu voldoende  voor een goed gevoel in zijn lijf. Hij had nu voldoende rust en tijd voor zijn studie.

Riekje Wiersma

Contact Riekje Wiersma

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.