Ik ben Renée Zwetsloot, bekkenfysiotherapeut op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht Zuilen. Ik ben gespecialiseerd in stuitklachten en seksuologische klachten binnen mijn vakgebied. Ik kan u begeleiden bij klachten zoals urine-incontinentie, blaasklachten, seksuologische klachten zoals pijn tijdens vrijen, verzakkingsklachten, darmklachten, obstipatie en operaties in het bekkengebied. Tevens kunt u bij mij terecht met bekkenpijn, instabiliteit van bekken of lage rug, stuitpijn en als u last heeft van een diastase. Daarnaast geef ik ZwangerMOVE.

In mijn vrije tijd hou ik van een yoga en lekker koken. Ook ga ik graag naar de sauna. Ik werk nauw samen met huisartsen in de wijk Zuilen en Ondiep, gynaecologen, urologen en seksuologen in de nabijgelegen ziekenhuizen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact met mijn cliënten. Door middel van uitleg, oefeningen en adviezen kan je veel verschil in het dagelijks leven maken voor iemand met bijvoorbeeld urine-incontinentie.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een dame die ik een aantal maanden onder behandeling heb gehad vanwege vaginisme, mij vertelde dat ze klachtenvrij was en in verwachting was. Het is mooi om te zien dat je als bekkenfysiotherapeut zoveel verschil kan maken.

Contact Renée Zwetsloot

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.