Ik ben René Askes en fysiotherapeut en manueel therapeut bij FysioHolland Amersfoort, in de locaties Liendert en Sportclub Pellikaan (Amersfoort Noord). 

U kunt bij mij terecht met onder andere rug- en nekklachten, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten, schouder-, heup-, en knieklachten en voor revalidatie na operatie.

De meeste mensen komen bij mij met pijnklachten. Soms van korte duur, maar ook met langer bestaande klachten en soms zelfs met chronische pijnklachten. Pijn is een lastig verschijnsel, dat veel hinder kan geven in het dagelijks functioneren. Soms met duidelijke lichamelijke oorzaken (schade aan weefsel), maar niet al te zelden speelt ook het brein een erg belangrijke rol bij het aanhouden van pijnklachten. Lichamelijke belasting, gedrag, gedachtes over klachten en emoties bij pijnklachten zijn factoren die niet over het hoofd gezien moeten worden.

Kortom, een puzzel die het uitzoeken waard is en altijd waardevolle handvatten voor het behandeltraject en voor de omgang met (chronische) pijnklachten oplevert.

Manueel therapeut Rotterdam Rene Askes

Contact René Askes

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.