Mijn naam is Rémy Siroen. Remy is sinds 1992 ben ik fysiotherapeut. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Aanvankelijk lag mijn aandacht vooral bij sportfysiotherapie. Voornamelijk aangezet door mijn verleden als atleet (sprint) en mijn activiteiten als atletiektrainer, docent bij de Atletiekunie en loop- en conditietrainer in andere sporten maar ook door mijn werk als fysiotherapeut bij de Koninklijke Landmacht.

Na 12 jaar in dienst van de Koninklijke Landmacht ben ik overgestapt naar de burgermaatschappij. Door kennismaking met een andere patiëntenpopulatie ben ik geïnteresseerd geraakt in de begeleiding van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen (NCD’s).

Naast mijn werk als hart-, vaat- en longfysiotherapeut begeleid ik patiënten met overgewicht / obesitas en diabetes. Mijn interesse gaat steeds meer uit naar leefstijl- en gedragsverandering en multidisciplinaire samenwerking. Met oog op ontwikkelingen in de gezondheidszorg verwacht ik veranderingen die ook binnen de fysiotherapie nieuwe mogelijkheden gaan bieden voor deze doelgroepen. Chronisch Zorgnet is wat dat betreft een prima voorbeeld voor ontwikkelingen fysiotherapie.

Een recente uitdaging is ontstaan met de komst van COVID-19. Revalidatie van patiënten die dit doorgemaakt hebben, is een uitdaging die ik als hart-, vaat- en longfysiotherapeut met vertrouwen aanga.

Contact Rémy Siroen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.