Ik ben sinds 1994 algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in knie en schouder gerelateerde problematiek in de breedste zin van het woord; post-operatief, schoudergerelateerd, houdingsgerelateerd, dagelijkse activiteiten etcetera. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals status na een voorste kruisband operatie, knieprothese, status na een knietrauma, knieartrose, frozen shoulder, cuff repair, instabiliteitsklachten van de schouder, reversed shoulder prothese, pees en gewrichtsklachten vanuit de schouder en de aangrenzende gewrichten.

In mijn vrije tijd speel ik contrabas, ben ik actief als hardloper en begeleid ik een jeugdteam van voetbalclub DVC Buiksloot als teamleider.

Ik werk nauw samen met alle collega’s van FysioHolland in Noord- en Oost Amsterdam en ben aangesloten bij het schoudernetwerk Amsterdam-Oost. Tevens werk ik nauw samen met de afdeling orthopedie van OLVG Oost en West en het Boven-IJ ziekenhuis. Daarnaast werk ik nauw samen met de huisartsen Hendriks, Tempelman en Tjon van de Spanderswoudstraat waar ik werkzaam ben.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het kunnen begeleiden van het herstelproces samen met de cliënt in al zijn facetten en de diversiteit van de mensen en hun klachten die ik in mijn werk tegenkom. De uitdaging elke keer weer aangaan om een voor de cliënt passend behandelplan te maken om deze zo optimaal mogelijk te laten herstellen en hierbij ten allen tijde rekening houdend met de persoon achter de klacht.

Fysiotherapie blijft voor mij een vak wat een aaneenschakeling van bijzondere momenten is. Elk van die momenten maken het vak voor mij erg interessant.

Algemeen fysiotherapeut Amsterdam Noord Ralf van Raaij

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.