Ik ben Rachel Schuhmacher, fysiotherapeut en manueel therapeut bij FysioHolland Capelle aan den Ijssel. Tevens ben ik gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde klachten, dry needling en hydrotherapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten, zoals nek en hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, schouder-, bovenrug- en lage rugklachten en heup- en bekkenklachten. Voor hydrotherapie betreft dit algehele gewrichtsklachten (zoals reuma of artrose), post-operatieve klachten of neurologische aandoeningen.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en yogazaal, maar ook in de natuur voor trail/hardlopen. Ik werk nauw samen met huisartsen uit de praktijkomgeving, reumatologen van het IJsselland ziekenhuis en de personal trainers van de David Lloyd.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de cliënt kan begeleiden naar een gezond leef- en beweeggedrag met betrekking tot pijn, beweging, fysieke ongemakken, houding en stress. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik een cliënt met langdurige pijnklachten door middel van pijneducatie en samen bewegen naar een gezond en pijnvrij leven heb kunnen begeleiden.

Rachel Schuhmacher

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.