Mijn naam is Pieter Renders, ben algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark. Tevens ben ik gespecialiseerd in de onderste extremiteit. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij (sportgerelateerde) klachten aan de heup, knie of enkel. Daarnaast zie ik regelmatig traumatologie patiënten, onder andere vanuit het Traumanet UMC Amsterdam.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om in samenspraak met de cliënt zo snel mogelijk op een verantwoorde manier zijn of haar doel te behalen middels een persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk dat de cliënt kennis heeft van zijn/haar blessure en hierdoor een stuk eigen verantwoordelijkheid voelt voor het herstel. Daarnaast zijn enthousiasme, motivatie en plezier belangrijke aspecten voor het behalen van het doel.

Contact Pieter Renders

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.