Mijn naam is Pien Lever, behalve moeder van 1 dochter van negentien jaar ben ik Master Bekkenfysiotherapeut. Bekkenfysiotherapie richt zich op het behandelen en preventie van klachten in het gebied van het bekken, buik en lage rug bij vrouwen, mannen, kinderen en ouderen. Ik werk als bekkenfysiotherapeut bij FysioHolland Elspeet en Garderen.

Er zijn veel redenen om bekkenfysiotherapie te overwegen. Bijvoorbeeld als je last hebt van urineverlies, als plassen moeilijk gaat, bij pijn in je onderbuik, pijn bij het vrijen of gewoon pijn in je bekkengebied. Maar ook bij het herstel van een operatie aan je blaas, baarmoeder of prostaat kan ik je goed begeleiden. Eigenlijk is het verstandig om bij alle klachten rondom je bekken eens naar een bekkenfysiotherapeut te gaan. Ik kan deskundig meekijken, je goed onderzoeken en begeleiden of verder helpen.

Ik werk samen met huisartsen, verloskundigen maar ook met medisch specialisten zoals een gynaecoloog, uroloog en MDL-arts. Verder ben ik aangesloten bij de NVFB, onze beroepsvereniging

Klachten in deze regio zijn vaak complex en het zoeken maar vooral het vinden van mogelijke oplossingen voor deze klachten zijn vergelijkbaar met een puzzel. Ik word  enthousiast van deze diversiteit en complexiteit.

Ik doe mijn werk met veel passie maar het allerbelangrijkste: hart voor de patiënt.  

Contact Pien Lever

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.