Mijn naam is Phillip Moje en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Oosterpark (Amsterdam Oost). Ik ben gespecialiseerd in heup-, lies-, knie-, en enkelklachten. Ik kan jou dus begeleiden bij klachten zoals overbelasting (bijv. patella tendinopathie) en trauma (bijv. meniscusbeschadiging en enkelverstuiking). Dat ik in het verleden zelf veel met blessures te maken heb gehad, helpt mij jouw klachten extra goed begrijpen.

Ik geniet het meest van mijn werk als therapeut als ik mensen kan helpen om zichzelf te helpen. Zelfredzaamheid vergroten is een belangrijk onderdeel van fysiotherapie voor mij. Wanneer ik iemand de kennis en kracht kan geven om diens klachten zelf aan te kunnen pakken haal ik daar veel voldoening uit!

Naast mijn werkzaamheden bij FysioHolland verzorg ik de fysiotherapie bij een rugbyclub waar ik de leiding heb over mijn eigen team. Ook ben ik de studentencoördinator van het Sports Services programma.

Ik ben gefascineerd door vechtsporten, in het bijzonder de sport Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) die ik bijna dagelijks beoefen. Verder hou ik van reizen, nieuwe culturen leren kennen en wandelen.

Contact Phillip Moje

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.