Ik ben Philippe Crescente, 36 jaar. Alweer ruim 12 jaar  werkzaam voor FysioHolland, voorheen Spanjersberg. Locatiemanager op de FysioHolland vestiging Maastricht. Daarnaast heb ik mijzelf gespecialiseerd in dry needling, Mc Kenzie therapie en arbeidsgerichte fysiotherapie.

Ik heb in de afgelopen 2,5 jaar een passie ontwikkelt voor kickboxen. Sinds kort ben ik trainer van het jeugdelftal van mijn zoontje Sam. Hier haal ik ontzettend veel plezier uit.

Op de locatie Maastricht werken we samen met de ergotherapeut, podotherapeut en osteopaat. We werken in een multidisciplinaire setting naar een optimaal herstel van de cliënt.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Ik zie elke dag nieuwe mensen met een eigen verhaal en doelstellingen. Mijn motivatie is om het maximale eruit te halen, zodat mensen hun doelen behalen.

De dankbaarheid van mensen vormt voor mij de mooiste beloning. Wanneer ik bijvoorbeeld een voetballer na een kruisband revalidatie weer zie voetballen dan glim ik van trots.

In dit artikel vertelt Philippe over fysiotherapie op afstand in de vorm van koppeltraining in woonkamer

Fysiotherapeut Maastricht Philippe Crescente

Contact Philippe Crescente

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.