Ik ben Phil Puts, geboren en getogen in Weert, Limburg en ben sinds maart 2016 fysiotherapeute. Ik werk bij FysioHolland Rotterdam op de praktijken aan de SchiewegRotterdam Centrum en de Walenburgerweg. Na tien jaar een eigen (stijl)dansschool gerund te hebben in Weert, ben ik de schoolbanken ingegaan. Door mijn liefde voor “de bewegende mens” werd dit fysiotherapie en vanaf dag één wist ik het: Dit is mijn roeping!

Tijdens mijn studie ben ik verhuisd naar Rotterdam en ik ben helemaal weg van deze stad. Mijn wens om te werken in de stad waar ik woon is nu weer vervuld. Graag help ik jou met nagenoeg alle voorkomende klachten. Vooral met houdingsgerelateerde klachten (rug- hoofd- nekpijn) ben jij bij mij aan het juiste adres. Daarnaast heb ik een grote interesse voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en, zodra ik de studie heb afgerond, ook oncologische revalidatie.

Ik woon gedeeltelijk samen met mijn hond “Belle”, een Rottweiler van 51 kilo, en samen zijn we erg actief. Van reguliere gehoorzaamheidslessen tot speuren, samen joggen en zelfs agility, wij doen er allemaal aan mee. Verder heb ik als hobby’s; dansen, hardlopen en skiën. Schroom niet om me aan te spreken; ik ben er voor u!

Contact Phil Puts

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.