Ik ben Peter Kalisvaart en ik ben fysio-manueel therapeut bij Utrecht Amsterdamestraatweg en ben gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, schouderklachten, Parkinson, Claudicatio intermittens (etalagebenen), ouderen, duizeligheid klachten waaronder draaiduizeligheid(B.P.P.D.) en met neurodynamica kan ik hulp bieden bij klachten van de zenuwen.

Ik werk nauw samen met Domus Magnus, een organisatie met verschillende huizen voor ouderen in Hilversum waar ik als fysiotherapeut bewoners bij sta. Verder ben ik aangesloten bij het Parkinsonnet, Claudicationet, Schoudernetwerk en ben ik lid van het werkgroep Kwetsbare ouderen van het F.V.G.O.(fysiotherapie vereniging Gooi en Omstreken).

Ik zeg nog steeds en dit zeker een paar maal per week, dat ik een mooi vak heb. Want mensen weer beter en meer laten bewegen is het mooiste. Weer kunnen omkijken, bukken, reiken, makkelijker opstaan, langer, makkelijker en/of beter kunnen lopen/sporten. Dat geeft de mensen de mogelijkheid om beter deel te nemen aan het dagelijkse leven waardoor de kwaliteit van hun leven toeneemt.

Voor mijzelf is bewegen ook altijd belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel te vinden op het korfbalveld als speler, jeugdscheidsrechter en als paramedisch adviseur.

Contact Peter Kalisvaart

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.