Mijn naam is Pauline van de Ven, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark en Amsterdam Govert Flinck. Ik ben gespecialiseerd in sport gerelateerde- en algemene orthopedische klachten van de heup, knie, enkel en schouder. Ook begeleid ik revalidatietrajecten na een nieuwe heup of knie. Tevens begeleid ik namens FysioHolland de verzorging bij honkbalvereniging Amsterdam Pirates.

Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt een op maat gemaakt en motiverend behandelplan op te stellen om te helpen bij een optimaal herstel. Het mooiste aan mijn werk vind ik het moment dat de cliënt weer klachtenvrij al zijn gewenste activiteiten en eventuele sport kan uitvoeren.

Contact Pauline van de Ven

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).  En bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin.