Ik ben Patricia Zwinkels, fysiotherapeute bij FysioHolland Vlaardingen. Ik ben gespecialiseerd in oncologie, oedeem, COPD en revalidatiewetenschappen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals: oedeem, COPD, oncologische klachten tijdens of na de behandeling en diverse andere chronische klachten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de tennisbaan en op mijn racefiets.

Ik werk nauw samen met de longverpleegkundige en de oncologieverpleegkundige en ben aangesloten bij het NVFL Netwerk, Onconet en LEF Rotterdam (netwerk voor COPD). Ook werk ik sinds kort samen met FEL: Fysiotherapie Eerste Lijn Zuid Holland.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen/begeleiden bij het omgaan van hun klachten, zodat de kwaliteit van leven verbetert en ze de activiteiten weer kunnen uitvoeren die ze graag doen. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een patiënt die begeleidde tijdens de periode van de chemotherapie. Deze patiënt was bedlegerig en de kwaliteit van leven was minimaal. Binnen 3 weken dat ik bij deze meneer thuis kwam kon hij weer buiten lopen in de zon en ik dag hem per week meer opknappen. Hij gaf elke keer aan hoe dankbaar hij is dat ik bij hem langs kom en hem help bij zijn revalidatie. Zulke momenten geven mij veel voldoening in mijn werk.

Contact Patricia Zwinkels

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.