Aangezien ik van jongs af aan intensief met sport (hockey, wielrennen, mountainbiken, veldrijden, hardlopen, fitness, kite- en windsurfen) bezig ben geweest, was fysiotherapie een voor de hand liggende keuze voor mij. Grenzen opzoeken, de lat hoger leggen, werken aan conditie en competitie opzoeken zijn een ware uitlaatklep en hobby voor mij. Dit enthousiast overbrengen op mensen en bezig zijn in de zorg vind ik hartstikke leuk.

Verder heb ik sinds begin 2017 de cursus Dry Needling afgerond. Ik vind dit van grote toegevoegde waarde in mijn werk. Hiermee hoop ik nog effectiever te kunnen behandelen bij bijvoorbeeld knie, nek, rug, en schouder problematiek.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Bussum ben ik kwaliteitsmanager in de regio van het Gooi. Binnen FysioHolland ben ik aangesloten bij de afdeling kwaliteitsmanagement die binnen de organisatie samen met zorgverzekeraars kijkt hoe de kwaliteit van fysiotherapie nog verder omhoog te brengen is. Bij atletiekvereniging Tempo in Bussum verzorg ik 2 keer per week een uur de de leden die advies of specifieke klachten hebben.

Het mooiste aan mijn functie vind ik om de kern van het probleem van de cliënt in kaart te brengen en te zorgen dat er een passende oplossing komt. De progressie die te zien is bij cliënten in bijvoorbeeld een intensief revalidatietraject om het maximale er uit de behandeling te halen met met de cliënt. Deze samenwerking is de sleutel tot succes.Elke dag brengt weer wat nieuws en deze afwisseling maakt het bijzonder.

Contact Olav van den Bergh

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.