Ik ben algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut en ik ben gespecialiseerd in dry needling en echografie. Dit houdt in dat ik middels beeldvorming een diagnose kan stellen en gerichter met uw klacht te werk kan gaan. Manuele therapie is met name gericht op wervelkolomgerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd doe ik aan vele sporten: zaalvoetbal, hardlopen, wielrennen, fitnessen en skate ik graag in de zomer. Hierdoor heb ik het skate bootcamp opgezet en verzorg ik trainingen aan kinderen en volwassenen.

Als fysiotherapeut werk ik nauw samen met artsen en specialisten, waardoor u van het juiste advies wordt voorzien.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering die ik van cliënten krijg bij het samen oplossen van een klacht.

Het moment dat mij het meeste is bijgebleven is dat ik met een aantal atletiek topsporters mee mocht als fysiotherapeut naar een trainingsstage op Tenerife. Daar zag ik hoe topsporters gedisciplineerd bezig zijn met hun sport en ik vond het mooi dat ik een bijdrage kon leveren aan de prestaties van de sporters.

Manueel therapeut Baambrugge Olaf van Kesteren
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088 374 16 00
  • BIG: 99064793304

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.