Ik ben fysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut en gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten, spanningsklachten en knieklachten. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals nek- en schouderklachten maar ook lage rugklachten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en op het hockeyveld.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om ieder moment weer met de cliënt te werken aan een verbetering van zijn of haar doel. Daarbij staat voor mij de samenwerking tussen therapeut en cliënt centraal evenals het preventiebeleid. Ik werk nauw samen met huisartsen en bedrijfsartsen/werkgevers.
Ook vind ik het belangrijk om op zowel fysiek als mentaal vlak steun en advies te bieden. Hierbij geeft het mij iedere keer weer een goed gevoel zodra de cliënt tevreden de praktijk uit loopt.

Olaf Kuijk Hoofddorp
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 020-6532184

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.