Mijn naam is Nina Verheuvel. Ik ben algemeen, oedeem en oncologie therapeut en ik ben gespecialiseerd in Oedeem en oncologie therapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten als gevolg van het proces doorgemaakt tijdens of na kanker.

Ik werk voor FysioHolland OudenboschHet mooiste aan mijn werk bij FysioHolland Oudenbosch vind ik dat ik mensen kan helpen met hun klachten of zorgen dat ze op de juiste plek terecht komen. Ook zijn de momenten waarop lange revalidatietrajecten succesvol worden afgesloten. Als cliënten na een langdurige en intensieve periode van revalidatie weer terugkeren in de sport geeft dat een voldaan gevoel.

Nina Verheuvel (1)

Contact Nina Verheuvel

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.