Ik ben Nilantha Couwenberg en ben gespecialiseerd in sport– en spierblessures aan de onderste extremiteit (heup, knie, enkel). Denk hierbij aan lies- en hamstringklachten, maar ook aan de revalidatie na het scheuren van de voorste kruisband. Ik werk nu volledig op locatie Kampong, waar ik me onder meer bezighoud met de hockey Dames 1. Eerder heb ik de selectie Heren 1/2 begeleid en werkte ik bij Bergman Clinics in Naarden.

Na mijn opleiding CIOS/Sportacademie heb ik de studie Fysiotherapie gedaan. Tijdens deze periodes ben ik ook voetbaltrainer -en coach geweest. Met mijn achtergrond kan ik je verder brengen en begeleiden in jouw proces, om uiteindelijk het gewenste doel te bereiken. Het geeft mij energie om jou op je gewenste niveau succesvol te laten terugkeren in de sport.

male icon - FysioHolland

Contact Nilantha Couwenberg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.