Ik ben Nikki Kooiman, sinds 2019 algemeen fysiotherapeut in Rotterdam op de locaties Blijdorp en Schieweg. Ik werk veel met hydrotherapiegroepen, COPD, sportgerelateerde klachten en orthopedische revalidatie.

Wanneer jij last hebt van chronische pijn, artrose, sportblessures of jij bent geopereerd, kan jij bij mij terecht om te revalideren. Ik ben een samenwerking aangegaan met een turnvereniging, en werk in de avond bij een voetbalvereniging in Zwijndrecht. In het verleden heb ik topsport turnen gedaan, hierdoor heb ik veel ervaringen in het hebben van een blessure tijdens het sporten.

Daarnaast werk ik als verzorgster op een voetbalvereniging. Ik doe daar de verzorging van zowel jeugd als selectie en verzorg ik loop/coördinatietrainingen voor de jeugd. In mijn vrije tijd sport ik graag nog in de sportschool om fit te blijven.

Wat ik graag wil bereiken bij mijn patiënten is dat het duidelijk is wat er aan de hand is en wat eraan gedaan kan worden. Vanuit daar gaan we een behandelplan starten waarbij het de bedoeling is dat de patiënt mij uiteindelijk niet meer nodig heeft.

Het moment wat me is bijgebleven is dat er een patiënt kwam met klachten aan zijn bil en heup net voor een triatlon. Deze patiënt was heel bang dat al het trainen voor niks is geweest. Na de behandelingen heeft hij de triatlon gelopen. Na de triatlon kreeg ik een mailtje met een foto dat hij het gehaald had zonder pjin. Dat vind ik het mooie aan dit vak.

Contact Nikki Kooiman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.