Mijn naam is Nikki Habers en ik ben algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. Ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij FysioHolland STTC in Bussum. Je kunt bij mij terecht voor sport gerelateerde, COVID-19 of algemene klachten aan het houding en bewegingsapparaat.

Samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht, te trainen en naar een gezamenlijk doel te werken is wat ik het leukste vind van het vak fysiotherapie. Ik kan je begeleiden bij het weer oppakken van je dagelijkse activiteiten, hoe je je energie het beste kan verdelen over een periode en het uitbreiden van je conditie.

Verder begeleid ik als fysio het inloopspreekuur op atletiekclub AV Tempo waar sporters mij kunnen opzoeken met klachten, blessures of vragen gerelateerd aan het bewegingsapparaat.

In mijn vrije tijd speel ik waterpolo in Amersfoort.

Contact Nikki Habers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.