Mijn naam is Nigel Hoost, oefentherapeut Mensendieck en kinderfysiotherapeut in opleiding. Ik ben gespecialiseerd in houdings- en bewegingsgerelateerde klachten en kan ik helpen bij nek, schouder, rug, knie,-en enkelklachten. Ik werk momenteel bij FysioHolland Amsterdam Noord Meteorenweg en Oost Blasiusstraat.

Ik werk met volwassenen en ouderen, maar voornamelijk met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar. De kinderen die ik behandel hebben vaak een motorische achterstand, denk hierbij aan de fijne-, en grove motoriek (lopen, springen, gooien, vangen, evenwicht ect). Daarnaast begeleid ik ook kinderen met over -en ondergewichtsklachten.Het mooiste aan mijn werk vind ik om kinderen te kunnen helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden. Elk keer dat ik een vrolijke blik op de gezichten van kinderen en ouders kan creëren, voel ik me zo goed van binnen. Dat is voor mij het mooiste wat het er is!

In mijn vrije tijd ben ik altijd lekker creatief of sportief bezig en op zondag werk ik als clubfysiotherapeut bij HSV Sport 1889.

Contact Nigel Hoost

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.