Ik ben Niels van der Horst, ben fysiotherapeut en gespecialiseerd in Orthopedische,  Manuele Therapie (OMT), handtherapie en longrevalidatie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten van het totale bewegingsapparaat, waarbij gespecialiseerd in wervelkolom klachten, hand- en polsklachten en (chronische) pijn. Ook longrevalidatie is een specifiek aandachtsgebied.

Ik werk nauw samen met specialisten, huisartsen en andere (para)medici in de regio. Ik werk momenteel voor FysioHolland Boxmeer en Afferden. Naast mijn werkzaamheden als therapeut houd ik me bezig met innovaties en implementaties van projecten intern en in de regio. Ik ben aangesloten en medeorganisator van het handen netwerk CWZ in regio Nijmegen en omstreken.

Het mooiste aan mijn werk vind ik samen met de cliënt zoeken naar de beste oplossing voor zijn (fysieke) klachten.

Contact Niels van der Horst

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.