In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van  Arnhem en Nijmegen, waarna ik direct bij Advies en BewegingsCentrum Maassen een baan heb gevonden. In 2005 heb ik de cursus arbeidsfysiotherapie afgerond in Utrecht. In september 2006 ben ik begonnen aan mijn masteropleiding sportfysiotherapie  aan de Hogeschool te Utrecht. Deze opleiding heb ik met goed resultaat in juni 2009 afgerond. In 2011 heb ik samen met een aantal collega’s de opleiding tot echografist gevolgd, met daarop volgend de cursus over het gebruik van shockwave binnen de fysiotherapie.

Mijn interessegebieden binnen de fysiotherapie zijn schouderklachten, orthopedische revalidatie, sport gerelateerde klachten en arbeidsfysiotherapie. Vanwege mijn interesse in schouderklachten heb ik me hierin verdiept en diverse cursussen gevolgd. Sinds 2012 ben ik Lid van Schoudernetwerk Noord-Brabant.

In de afgelopen jaren (2012-2016) heb ik diverse cursussen gevolgd over schouderklachten, kinetic control en scapulaire dyskinesie, om mijn kennis up-to-date te houden.

Naast het behandelen van orthopedische klachten houd ik me ook bezig met het begeleiden van mensen met longaandoeningen (COPD) en complex regionaal pijnsyndroom (CRPS).

Om patiënten met longaandoeningen optimaal te begeleiden heb ik in 2015 de opleiding “revalidatie bij copd patiënten” afgerond.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag actief: Ik speel basketbal en doe aan hardlopen. Ik werk met veel plezier bij Advies- en BewegingsCentrum Maassen.We hebben een professioneel en gezellig team waarbij alle specialisatiesaanwezig zijn.

IMG_0050

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.