Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook oedeemtherapeut. In aansluiting hierop heb ik mij verder verdiept in de oncologie door het volgen van cursussen in oncologische zorg, pijn bij kanker en een cursus fascia technieken, met name gericht op ernstige complicaties bij borstkanker . Tevens geef ik onco-revalidatie. Als fysiotherapeut ligt mijn interesse vooral bij de orthopedische klachten, maar ook diabetespatiënten geef ik advies.

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van mijn cliënten. Dit kan door oefentherapie, (onco)training, lymfedrainage, zwachtelen, leefstijladviezen, begeleiding, maar ook een luisterend oor of schouder om uit te huilen. Ieder mens is uniek dat geeft mij inspiratie.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.