Mijn naam is Nick van de Watering. Nick is (sport)fysiotherapeut bij FysioHolland SPC Rijnmond en vooral gespecialiseerd in sportgerelateerde blessures. Ik kan hulp bieden bij klachten zoals een enkelverstuiking, maar ook bij spierklachten en andere klachten aan het bewegingsapparaat. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport waaronder voetbal en fitness.

Ik werk nauw samen met voetbalvereniging v.v. Capelle, golfvereniging G&CC Capelle en RTC Volleybal Rotterdam en verzorg bij deze verenigingen de fysiotherapie. Daarbij ben ik aangesloten bij Team ACL.

Het mooiste aan mijn werk is als iemand met een grote glimlach binnenkomt, omdat hij of zij weer klachtenvrij is. Als fanatiek sporter weet ik hoe frustrerend het kan zijn om een blessure te hebben. Daarom is mijn motivatie om iedere sporter zo goed mogelijk te begeleiden zodat ze zich weer snel uit kunnen leven in hun sport.

Een mooi moment dat mij is bijgebleven is wanneer ik door een jongetje de beste fysio van het land werd genoemd, omdat ik hem goed heb kunnen helpen.

In dit artikel geven sportfysio’s Jasper en Nick 5 tips om sporten tijdens een hittegolf.

Nick van de Watering fysiotherapeut Rotterdam

Contact Nick van de Watering

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.