Mijn naam is Nick Oosterwijk en ik ben algemeen fysiotherapeut bij Medicort Utrecht Zuilen en gespecialiseerd in sport-, knie-, enkel- en schouderklachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in onder andere Dry Needling & Medical Taping. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sport- & orthopedische klachten na operatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld, de squashbaan, wielrenfiets of in de sportschool.

Naast de reguliere fysiotherapie in de praktijk verzorg ik ook de fysiotherapie tijdens de inloopspreekuren bij USV Elinkwijk op woensdag.

Het mooiste aan mijn werk vind ik samenwerken met een cliënt om zijn/haar doel te realiseren, waarin ik een sturende en ondersteunende rol probeer te vervullen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het begeleiden van de nationale basketbalteams via de NBB. Daarnaast heb ik ook een fijne samenwerking gehad met U.C.S. EDO, waar ik nu zelf voetballend actief ben.

Contact Nick Oosterwijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.