Ik ben fysiotherapeut en gespecialiseerd in knie en schouder klachten, daarnaast richt ik mij op personal training en bindweefselmassages. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij pees- en gewrichtsklachten maar ook bij klachten aan het weefsel. Ik werk nauw samen met mijn collega’s.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en daarnaast kijk ik graag series met mijn vriendin en mijn twee katten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de interactie met de cliënt en het begeleiden van iemand in zijn/haar revalidatieproces met een mooi resultaat als uitkomst.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het verhelpen van enkelklachten bij een hockeyspeler. Deze klachten had hij opgelopen tijdens het sprinten op het veld, hierdoor heeft hij een operatieve ingreep moeten doorstaan. Na 1 jaar intensief revalideren kon hij zijn sport weer volledig oppakken.

fysiotherapeut Vlaardingen Nick Levering

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.