Ik ben Nick Levering, fysiotherapeut bij FysioHolland Vlaardingen en gespecialiseerd in knie- en schouderklachten, daarnaast richt ik mij op personal training en bindweefselmassages. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij pees- en gewrichtsklachten maar ook bij klachten aan het weefsel. Ik werk nauw samen met mijn collega’s.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en daarnaast kijk ik graag series met mijn vriendin en mijn twee katten. Het mooiste aan mijn werk vind ik de interactie met de cliënt en het begeleiden van iemand in zijn/haar revalidatieproces met een mooi resultaat als uitkomst.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het verhelpen van enkelklachten bij een hockeyspeler. Deze klachten had hij opgelopen tijdens het sprinten op het veld, hierdoor heeft hij een operatieve ingreep moeten doorstaan. Na 1 jaar intensief revalideren kon hij zijn sport weer volledig oppakken.

Contact Nick Levering

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.