Mijn naam is Nanette Huijser en ik ben oedeemtherapeut in Amsterdam Oost bij het Cancer Care Center locatie Vrolikstraat. Ik begeleid cliënten tijdens de oncologische revalidatie. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten bij conditie- en krachtverlies, vermoeidheid, oedeem of littekenbehandeling zowel tijdens als na medische behandeling. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, doe ik aan yoga en hardlopen, lees ik boeken en speel ik (bord)spellen.


Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering van mijn cliënten. Mijn doel is om mensen die klachten ervaren als gevolg van kanker zo goed mogelijk te begeleiden in het behouden van de kwaliteit van leven en het herstellen van de balans van en het vertrouwen in het lichaam. Ik kijk naar de persoon als geheel, ben ik een goed luisterend oor en probeer ik met mijn positieve karakter mijn cliënten te ondersteunen waar kan.

Contact Nanette Huijser

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn