Ik ben Myrthe Perquin, ik heb een master sportfysiotherapie en ben sinds 2008 werkzaam op de praktijk op de Blasiusstraat. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sportblessures, orthopedische revalidatie, dry needling, gericht op de onderste extremiteit (heup, knie, kuit, enkel, voet). Tevens kun jij bij mij terecht voor pre- en postoperatieve orthopedische klachten.

Mijn grootste passie is hardlopen. De afgelopen jaren heb ik verschillende afstanden gelopen, waaronder vier keer de marathon. Deze passie heb ik doorgetrokken in mijn werk als sportfysiotherapeut. Alle cursussen die ik afgelopen jaren heb gedaan hadden met hardlopen te maken. Zo is enkele jaren geleden ook de voet en loopanalyse ontstaan. Naast het onderzoek en hardloopanalyse graaf ik graag dieper naar de secundaire factoren, zoals looptechniek, schoeisel en trainingsbelasting. Het totaalplaatje van de sporter is van belang bij het stellen van doelen. Inmiddels hebben we het LoopLab opgezet binnen de praktijk.

De grootste drijfveer voor mij is om bij elke cliënt een totaalbeeld te analyseren, wat inhoudt dat ook kleine puzzelstukjes kunnen behoren tot een groter geheel.

Contact Myrthe Perquin

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.