Door mijn hele jeugd eredivisie basketbal te hebben gespeeld ben ik al van vroegs af aan bezig met het menselijk lichaam en topsport. Na onder behandeling te zijn geweest bij Medicort wist ik zeker dat ik mijn enorme interesse in het menselijk lichaam wilde uitbreiden om patiënten net zo goed te helpen als ik destijds geholpen ben.

Naast mijn studie fysiotherapie ben ik me destijds gaan verdiepen in alles wat met fitness en vitaliteit te maken heeft. Naast mij werkzaamheden bij FysioHolland Medicort Vleuten ben ik dan ook sinds 2016 werkzaam als personal trainer en leefstijlcoach in de private gym van Undisputed. Dit heeft gemaakt dat ik erg bekwaam ben in fitness-gerelateerde klachten, functionele oefentherapie, leefstijl en coaching.

Door met meerdere factoren rekening te houden en te kijken naar het volledige plaatje stellen we samen een behandelplan op dat werkt voor jou. Het is immers belangrijk om niet de klacht, maar de patiënt te behandelen.

Mijn gedrevenheid om patiënten pijnvrij te maken stopt niet als mijn werktijden erop zitten. Doormiddel van cursussen en zelfstudie blijf ik mezelf ontwikkelen om patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doe ik niet alleen voor de patiënt, maar ook voor mezelf. Ik haal namelijk erg veel energie uit de positieve resultaten die patiënten bereiken bij ons in de praktijk!

Contact Morris Pouli

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.