Mijn naam is Monique Slingerk. Ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Baambrugge en Loenen aan de Vecht. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en mensen aan huis. Ook behandel ik cliënten met algemene klachten en begeleid ik cliënten die moeten revalideren en komen sporten bij de fysio. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals een nieuwe heup of nieuwe knie, maar ook na een CVA. Ook voor algemenere klachten zoals pijn in de nek, rug of ander gewricht kan jij bij mij terecht.

In mijn vrije tijd ben ik veel thuis te vinden met mijn man en dochter of op stal waar onze pony staat.

Ik werk nauw samen met de huisartsen uit Baambrugge, Abcoude en Loenen aan de Vecht en ben aangesloten bij het CVA netwerk Amstelland/Amsterdam.

Het mooiste aan mijn werk vind ik als ik zie dat een cliënt herstelt van zijn of haar klachten of er goed mee om leert gaan (bijvoorbeeld na een CVA). De samenwerking en de band die opgebouwd wordt met cliënten is heel bijzonder, je maakt toch (tijdelijk) deel uit van iemand zijn of haar leven. Er wordt veel gedeeld en ik vind het bijzonder dat mee te mogen maken. Dit motiveert mij ook als therapeut en mijn doel is dit nog lang te mogen doen.

Fysiotherapeut Baambrugge Monique Slinger

Contact Monique Slinger

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).