Ik ben Mirjam Oomens en ben naast fysiotherapeut ook manueel therapeut en zodoende gespecialiseerd in nek- en rugklachten en schouderklachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals nekpijn, hoofdpijn en lage rugpijn. Mensen die last hebben van de rug tijdens zitten help ik door de Flex Chair in te zetten, waardoor je ervaart en leert wat een goede zithouding is. Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van mensen met longaandoeningen, zoals COPD en astma. Ook mensen met Claudicatio Intermittens (etalagebenen) help ik graag.

Ik ben aangesloten bij ClaudicatioNet en bij LEF, Longnetwerk Eerstelijn Fysiotherapie Rotterdam. Ik werk op de praktijken in Rotterdam Zuid, aan de Vonder en de Groene Hilledijk. Dit zijn praktijken van het voormalige VonderFysioFit. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld of de golfbaan.

Het mooiste aan mijn werk vind ik als mensen met mijn hulp weer optimaal en met plezier kunnen functioneren in het dagelijks leven en ervaren dat ze met wat tips ook zelf iets kunnen doen aan hun kwaliteit van leven! Een moment dat mij bijzonder is bijgebleven was het moment dat een oudere, maar sportieve vrouw van 78 jaar na een val met de fiets waarbij zij zowel haar rechter knie als haar rechter schouder had gebroken en dacht dat ze nooit meer zou kunnen wandelen of fietsen na 5 maanden juichend binnen kwam: “Ik heb weer door de duinen gefietst met mijn man!” Zij was zo blij dat ze er weer op uit kon met haar man! Echt een gelukkig mens!

Contact Mirjam Oomens

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.